✨Nyheter 230125✨

Så har terminen dragit igång på allvar och det är hög tid att betala medlemsavgiften om du inte har gjort det ännu. Det gör du enklast via Swish till 123 198 27 68. Avgiften för dig över 15 år är 1200 kr och för dig under 15 år 400 kr. Familjemedlemskap för två vuxna och samtliga hemmavarande barn under 15 år kostar 2400 kr. Ange namn på de/n du betalar för samt vad de tränar.

Barnträningen i Brasiliansk Jiu Jitsu har också startat och intresset har varit stort! Det är väldigt roligt att se så många glada barn och engagerade föräldrar. Än så länge får alla plats på mattan och nya prova-påare är fortfarande välkomna. Träningen sker i gi men det går bra att prova på utan innan man bestämmer sig om man vill fortsätta. Söndagar klockan 11 är tiden som gäller.

Nya logotyper har också satts upp i spegelsalen och i boxen! De är skyddade med plexiglas men undvik att träna/bolla/sparka direkt mot dem så håller de sig snygga längre. Tack till alla som hjälpt till!


På lördag är det kick-off för styrelsen och instruktörerna, och det är även dags för Justin att gå match i thaiboxning igen! Stort lycka till!

Vi ses på klubben!

🏋️‍♀️🙏🤙