✨Nyheter 300323✨

Föreningen fortsätter sin positiva utveckling och terminen har inletts med stora tävlingsframgångar på alla fronter och en delvis ny styrelse har tillträtt.

Efter årsmötet har den nya styrelsen nu haft sitt konstituerande möte och består av:
Kim Elman, ordförande
Kevin Johansson, vice ordförande
Kristoffer Lindkvist, sekreterare
Jonnie Sernefors, kassör
Alexander Ikechukwu, ledamot
Marisa Hedegran, ledamot
Simon Jerez, ledamot

Crossfit Games Open 2023 har nyligen gått av stapeln och ett tiotal medlemmar från föreningen deltog och imponerade stort med sin vilja, styrka och hängivenhet. Tävlingen är den största av sitt slag och fler än 320,000 atleter deltog världen över – alltifrån motionärer till elit. Från klubben lyckades Kevin och Michelle ta sig hela vägen till kvartsfinal, något som bara 10% av alla deltagare lyckas med.Tävlingsgruppen i thaiboxning under ledning av Simon har fortsatt sin satsning som vi skrivit om tidigare. Senast gick både Justin och Cristian två hårda matcher på TMT Fightday med en efterlängtad vinst för Justin, som nu förbereder sig inför Junior SM. Stort lycka till!Nordic Open Championship 2023 i Brasiliansk Jiu Jitsu gick av stapeln förra helgen och från klubben deltog Nareen, Alex M, Andreas, Yunus, Kim, Kristoffer E och Mattias. Tävlingen genomförs två gånger per år och lockar deltagare från hela norden och ibland mer långväga gäster. Det var en väldigt välorganiserad och välbesökt tävling med fler än 1500 deltagare. Klubben kammade hem en medaljskörd av samtliga valörer, och extra roligt var det att se enastående insatser från våra två juniorer Nareen och Alex M som gick sina allra första matcher. Ett särskilt grattis även till Mattias som numera kan titulera sig Nordisk Mästare!


Härnäst på lördag genomförs en utbildningsdag för alla instruktörer bestående av grundläggande tränarkunskap, hjärt- och lungräddning samt akut skadebehandling. Något som styrelsen sedan tidigare beslutat att samtliga instruktörer ska ha utbildning i, för att säkerställa att vi upprätthåller en hög grundkompetens.

Den 27:e maj planeras ett stort BJJ event tillsammans med Team Gringo Nacka, då mestre Duda Soares från Brasilien kommer hit. Affilierade klubbar över hela Sverige är inbjudna och det väntas seminarium, gradering och trevlig samvaro.

Vi ses på klubben!

🏋️‍♀️🙏🤙