Instruktörer

Alex

Tränade boxning och brottning i Nigeria som tonåring och har sedan fortsatt med BJJ/SW och Thaiboxning. Håller i Kids-passen tillsammans med Nette och är Tävlingsansvarig i styrelsen. Prata med Alex om du är intresserad av att tävla!

Carl

Har tränat olika kampsporter sen tidigt 2000-tal inklusive Wing Chun, Thaiboxning och MMA men främst Submission Wrestling och BJJ. Carl har 10 års instruktörs-erfarenhet och har varit aktiv i klubbens styrelse. Innehar brunt bälte i BJJ och även samma grad i 10th Planet-systemet.

Johannes

Instruktör i funktionell fitness.

Jonnie

Har tränat till och från i över tio år med inriktning på motion. Gått utbildningarna Thai instruktör steg 1 och 2 på Bosön. Började hålla träningar eftersom dotter och son var intresserade och håller i thaiboxning för juniorer.

Kaizar

Instruktör för barn-BJJ.

Kevin

Har alltid satsat hårt på sin träning, först fotboll, därefter Thaiboxning och numera Funktionell Fitness. Tävlar aktivt och har vunnit flera nationella tävlingar. Håller i funktionell-fitness pass och är säkerhets- och underhållsansvarig i styrelsen.

Kim

Började med kampsport 1990 och startade sin första klubb 2003. Han har tävlat i bl.a. Sanshou, BJJ och SW och tränat MMA på elitnivå. Är idag ordförande i Märsta Alliance och undervisar i Thaiboxning och BJJ/SW.

Michelle

Spelade länge hockey i högsta serien och har tagit inte mindre än 2 JVM brons med juniorlandslaget. Satsar idag på funktionell fitness där hon tävlar aktivt och håller pass.

Micke

Många års tävlings- och träningserfarenhet inom Brasiliansk Jiu Jitsu, Submission Wrestling, Shootfigthing & MMA. Svart bälte i BJJ & 10th Planet Jiu Jitsu under Magnus Hansson sedan 2021. Undervisar i BJJ & SW.

Paulina

Instruktör i BJJ.

Ricky

Har tränat och tävlat sen barnsben, framförallt inom friidrott, rugby (både utomlands och i svenska landslaget) och kampsport. Instruktör i thaiboxning.

Simon

Började med thaiboxning 2004, och har ett antal matcher i Thailand, Sverige och Malta. Utbildad under SMTF (Svenska muaythai förbundet) som både instruktör, tränare & coach. Ser fram emot att vidareutveckla tävlingsverksamheten och enskilda fighters inom thaiboxning.

Yunus

Förälskade sig i BJJ när han bodde och arbetade i Bahrain 2007. Efter flytten till Sverige har han fortsatt sin träning på Märsta Alliance och håller egna pass. Har tävlat både i Sverige och utomlands.