✨Nyhetsbrev 221113 ✨

Terminen lider mot sitt slut och föreningen har tagit stora kliv framåt under de gångna månaderna, inte minst på tävlingsfronten.

Men först lite viktig information: terminen avslutas den 23e december och vårterminen börjar igen den 2a januari för vuxna, och den 10e januari för barn och juniorer. Schemat kommer att vara i stort sett detsamma som under den gånga terminen, med reservation för mindre förändringar. Terminsavslutning för höstterminen kommer i förekommande fall att ske i respektive verksamhet på initiativ av ansvarig instruktör och meddelas på passen och i Facebookgruppen/chatt.

Stora parkeringen är för närvarande avstängd så vi uppmanar alla medlemmar att använda parkeringarna vid Valsta C tills vidare. Vi söker kommunen för mer information om deras plan framgent och kommer uppdatera er så fort vi vet något.

På tävlingsfronten är det särskilt glädjande att vi haft inte mindre än tre fighters uppe i thairingen. Liam, Justin och Cristian har alla gjort mycket bra ifrån sig och tävlingsdeltagandet har lyft hela gruppen till en ny nivå av fokus och utveckling. Coach Sai har bidragit stort till att få igång tävlingsverksamheten efter ett längre uppehåll.

Vi har också haft besök av Sigtuna Muay Thai – ett glatt återseende av många bekanta ansikten och förhoppningsvis början på ett långsiktigt utbyte som kommer vara mycket givande för alla utövare. 

Även barnträningen i thaiboxning har fokuserat på vidareutveckling av medlemmarna och dessutom kunnat nivåanpassa träningen ytterligare under ledning av Alex och Renato.

Inom BJJ har Mattias och Hojik tävlat under hösten med bra resultat och många lärdomar. Ett särskilt grattis till Hojik som tog guld i Nordic Open! 

Även inom Funktionell Fitness har flera medlemmar tävlat under hösten, här en bild på Sofia som tillsammans med Bergman ger järnet i Fristaden Open.

Avslutningsvis ett stort grattis också till Niklas, Yunus och Christoffer som efter hårt och hängivet arbete på mattan blivit graderade till nästa nivå!


Vi ses på klubben!

🏋️‍♀️🙏🤙

Vänligen,

Styrelsen genom Kim Elman